Blijf op de hoogte

Voetbal

PSV kijkt naar mogelijkheden om verdediger van AS Roma te kopen

PSV heeft in de zoektocht naar een nieuwe linksback zijn oog laten vallen op Nicola Zalewski, zo bevestigt journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, na eerdere berichten van Soccernews. De Poolse verdediger staat naar verluidt al enige tijd op de radar van de clubleiding van PSV.

© Proshots

Trainer Peter Bosz heeft momenteel een krappe selectie in de verdediging. Zo vertrok Jordan Teze naar AS Monaco en wil ook Olivier Boscagli graag weg, hoewel zijn gewenste transfer naar Brighton & Hove Albion tot nu toe niet is doorgegaan.

Op dit moment kan Bosz voor de linksbackpositie alleen rekenen op Fredrik Oppegård, aangezien Mauro Júnior en Sergiño Dest geblesseerd zijn. De Amerikaanse international komt dit kalenderjaar niet meer in actie, waardoor PSV actief op zoek is naar versterkingen.

De 22-jarige Zalewski is een serieuze kandidaat om de Eindhovense verdediging te versterken. De linksback heeft bij AS Roma een contract tot medio 2025 en zijn huidige marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op 12 miljoen euro.

Afgelopen seizoen was Zalewski een vaste waarde bij Roma, met in totaal 33 officiële wedstrijden. De 21-voudig international van Polen is voor PSV extra aantrekkelijk omdat hij tweebenig is, waardoor hij ook inzetbaar is op de rechterflank.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal