Blijf op de hoogte

Voetbal

Gaat Giminez dan toch? ‘Feyenoord kan recordtransfer evenaren’

Nottingham Forest heeft een vernieuwd bod van dertig miljoen euro uitgebracht op Santiago Gimenez, zo meldt Fabrizio Romano. Eerder werd een lager bod door Feyenoord afgewezen, maar de Premier League-club is nu bereid dieper in de buidel te tasten.

© Proshots

Feyenoord heeft eerder aangegeven alleen te willen meewerken aan een transfer als het huidige clubrecord wordt verbroken. Dat record staat op naam van Mats Wieffer, die voor dertig miljoen euro naar Brighton & Hove Albion vertrok. Nottingham Forest lijkt nu een vergelijkbare deal te willen sluiten.

De Rotterdammers staan nu voor de keuze: accepteren ze het bod of niet? Gimenez zelf heeft aangegeven graag in Rotterdam te willen blijven, maar de club zal ook moeten overwegen wat te doen met miljoenenaankopen Ayase Ueda en Julián Carranza, die anders mogelijk een seizoen op de bank doorbrengen.

Naast Gimenez heeft Nottingham Forest ook interesse in Arsenal-spits Eddie Nketiah, die eerder als het topdoelwit voor de spitspositie werd beschouwd. Of Nketiah nog steeds in beeld is nu het bod op Gimenez is verhoogd, blijft onduidelijk.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal