Blijf op de hoogte

Voetbal

Breaking: Noppert op weg naar Ajax ‘Grote verbazing bij fans’

Ajax lijkt op het punt te staan Andries Noppert over te nemen van sc Heerenveen, meldt Voetbal International. De Amsterdammers zijn momenteel in onderhandeling met de Friese club over een transfer. Tegelijkertijd zou Jay Gorter de omgekeerde weg kunnen bewandelen.

Noppert Ajax
© Proshots

Trainer Robin van Persie heeft tot nu toe de voorkeur gegeven aan Mickey van der Hart als eerste keeper bij Heerenveen, maar gaf eerder aan niet vast te willen houden aan één doelman gedurende het hele seizoen. Noppert heeft aangegeven te willen vertrekken uit Friesland, terwijl Ajax nog altijd op zoek is naar een ervaren doelman. Eerder kwamen namen zoals Aaron Ramsdale en Jean Butez voorbij, maar nu lijkt technisch directeur Alex Kroes zich concreet te richten op Noppert.

De interesse van Ajax in Noppert hangt mogelijk samen met de rol van Louis van Gaal als adviseur bij de club. Van Gaal kent de doelman nog uit zijn tijd als bondscoach van het Nederlands elftal, waar hij Noppert verrassend genoeg als eerste doelman opstelde tijdens het WK in Qatar.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal