Blijf op de hoogte

Voetbal

‘Ajax trainer Farioli wordt binnen recordtijd ontslagen’

Ajax leed zondag een pijnlijke nederlaag tegen promovendus NAC Breda (2-1). In het Rat Verlegh Stadion voerde trainer Francesco Farioli opnieuw veel wijzigingen door in de opstelling, maar anders dan in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen pakte dat deze keer slecht uit. De Italiaanse coach ligt nu al flink onder vuur bij de supporters.

© Proshots

Francesco Farioli zwaar bekritiseerd door Ajax-fans

Veel Ajax-supporters zijn verontwaardigd over de vele wissels die Farioli heeft doorgevoerd. Sommigen stellen dat hij tot nu toe weinig verbetering heeft laten zien ten opzichte van zijn voorgangers. Een deel van de fans roept zelfs op tot een snel ontslag van de trainer…

Naast de kritiek op Farioli groeit ook de frustratie over de prestaties van de spelers. Supporters uiten hun onvrede over het gebrek aan inzet en vechtlust binnen het team, dat volgens hen niet het niveau haalt dat bij een club als Ajax hoort. De malaise op het veld vertaalt zich naar de tribunes, waar het vertrouwen in een snelle ommekeer afneemt. Sommige fans vrezen zelfs dat de ploeg zonder drastische ingrepen dit seizoen verder zal afglijden in de competitie.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal