Blijf op de hoogte

Voetbal

Stunttransfer in de maak? ‘Antony keert terug naar Ajax’

Volgens Engelse media is er een serieuze kans dat Antony komende winter tijdelijk terugkeert naar Ajax. Twee seizoenen geleden verkochten de Amsterdammers hem voor bijna 100 miljoen euro aan Manchester United, maar bij de Engelse club staat hij inmiddels al enige tijd op een zijspoor.

© Proshots

Manchester United, onder leiding van ex-Ajax-trainer Erik ten Hag, zou er baat bij hebben om Antony tijdelijk te verhuren. Dit zou hem de kans geven om zich elders te laten zien en zijn marktwaarde te verhogen. Momenteel wordt zijn waarde geschat op 25 miljoen euro, wat tien miljoen euro minder is dan de verkoopprijs twee jaar geleden.

Met nog drie jaar op zijn contract bij United, is het plan van de club om Antony’s waarde te verhogen en hem later voor een hogere prijs te verkopen. Verwacht wordt dat Antony deze winter opnieuw beschikbaar zal zijn voor een tijdelijke overstap. Afgelopen zomer was er al belangstelling van Fenerbahçe voor een huurtransfer, maar die deal ging niet door. Ajax was ook geïnteresseerd, maar zij misgrepen toen. In de komende maanden kan Ajax echter een nieuwe poging wagen.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal