Blijf op de hoogte

Voetbal

Rick Karsdorp is klaar met kritiek: “Ik heb tatoeages, nou en?”

Rick Karsdorp hoopt bij PSV weer volop te kunnen voetballen. De vleugelverdediger wil een eerlijke kans krijgen in Nederland, zonder geconfronteerd te worden met een ‘stempel’ zoals hij dat in het verleden soms heeft ervaren.

© PSV Screenshot

“Ik hoop dat mensen me beoordelen op mijn kwaliteiten als voetballer, en niet op het feit dat ik tatoeages heb of een grote mond zou hebben,” vertelt Karsdorp aan het Eindhovens Dagblad. “Ik ben helemaal niet moeilijk en maak eigenlijk nooit ruzie. In Rome zijn er weleens verhalen over me verschenen, maar ik heb het daar juist lang volgehouden, ondanks zware blessures.”

“Ik heb ook goede periodes gehad met José Mourinho, die me eerst aan de kant zette en me daarna toch weer terughaalde om te spelen,” vervolgt de PSV-verdediger. “Ik hoef mezelf niet meer te bewijzen, maar ik geniet nog steeds enorm van het spel.”

“Ik wil zo graag weer beginnen, maar ik moet wel voorzichtig zijn. Meteen volle bak gaan kan ook voor blessures zorgen. Het is belangrijk om de balans te vinden tussen wat nu al kan en wat nog niet. Mijn laatste officiële wedstrijd was in april,” aldus Karsdorp.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal