Blijf op de hoogte

Voetbal

Sierd de Vos krijgt veel kritiek na opvallende actie “Niet proffesioneel”

De wedstrijd tussen Ajax en Jagiellonia Bialystok was live te volgen op Ziggo Sport, met Sierd de Vos als commentator, zoals wel vaker bij Nederlandse clubs op die zender. Op zijn 65e verjaardag werd De Vos echter zelf in het zonnetje gezet door Ajax. Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg hij een speciale verrassing.

© Ziggo Sport

Poseren met een Ajax-shirt

Hoewel commentatoren geacht worden objectief te blijven, mogen ze best wat emotie tonen. De Vos kon zijn glimlach dan ook niet verbergen toen hij vlak voor de uitzending een Ajax-shirt als cadeau ontving. Hij poseerde trots met het shirt, waarop zijn achternaam (De Vos) en het getal 65 prijkten.

‘Ik voel me 55’

Naast het shirt kreeg De Vos ook een bos bloemen. Over zijn verjaardag grapte hij: “Ik blijf volhouden tegen mijn baas dat ik 55 ben. Ik kan dus nog tien jaar doorgaan.” Al snel moest hij weer scherp zijn, met de Ajax-opstelling in zicht.

Wout Weghorst
Ziggo Sport zoomde even in op Wout Weghorst, maar daarna viel de aandacht weer op De Vos en zijn shirt. Tijdens de wedstrijd kregen de Ajax-fans echter vooral de kersverse aanwinst Weghorst in het vizier, die met luid gezang werd onthaald.

1 Comment

1 Comments

  1. Andre Duivenvoorde

    augustus 30, 2024 at 7:36 am

    Welke actie was nu niet professioneel?

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal