Blijf op de hoogte

Voetbal

PSV schakelt door na Itakura-soap: Nu pijlen gericht in Denemarken

PSV schakelt na het mislukken van de transfer van Ko Itakura snel door naar Adamo Nagalo, meldt De Telegraaf. De naam van de verdediger van FC Nordsjaelland circuleert al enige tijd in Eindhoven.

© Proshots

Donderdag werd duidelijk dat een deal met Borussia Mönchengladbach voor Itakura niet van de grond komt, ondanks dat de speler zelf graag naar PSV wilde vertrekken. Hierdoor moet PSV snel schakelen, aangezien de behoefte aan versterkingen in de defensie groot is en de tijd dringt. Eerder viel de naam van FC Twente-verdediger Mees Hilgers in het Philips Stadion, maar volgens De Telegraaf richt PSV zich nu volledig op Nagalo.

Er zijn nog geen details bekend over de vraagprijs van Nordsjaelland of het bedrag dat PSV bereid is te betalen voor Nagalo. Wel staat vast dat de Burkinese international al langer op de radar staat van de landskampioen, en dat Nagalo zelf positief staat tegenover een transfer naar Eindhoven.

Nagalo kan zowel als centrale verdediger als rechtsback ingezet worden, wat trainer Peter Bosz extra opties in de verdediging zou geven. Naast Nagalo lijkt ook de transfervrije Rick Karsdorp binnenkort richting PSV te komen, zoals donderdag werd gemeld.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal