Blijf op de hoogte

Voetbal

Tegenvaller voor Feyenoord: Stengs weer onder het mes vanwege knieblessure

Calvin Stengs zal de komende weken niet beschikbaar zijn voor Feyenoord. De aanvallende middenvelder moet geopereerd worden vanwege een nieuwe knieblessure.

© Proshots

Stengs heeft in het verleden al meerdere keren langdurig langs de kant gestaan door blessures aan zijn rechterknie, maar dit keer gaat het om zijn linkerknie. Volgens Feyenoord is een operatie noodzakelijk om ‘goed en zo snel mogelijk te herstellen van de blessure’. De club en Stengs aarzelen niet, want de operatie staat deze week al gepland.

De afgelopen zomer was turbulent voor Stengs, aangezien hij dicht bij een transfer naar Charlotte FC in de Verenigde Staten stond. Hoewel hij al een akkoord had bereikt over een contract, liep de deal stuk tijdens de medische keuring. De Amerikaanse club wilde daarna opnieuw onderhandelen met Feyenoord, maar Stengs koos ervoor om in Rotterdam te blijven.

Sinds zijn komst naar Feyenoord vorig jaar, speelde Stengs 46 officiële wedstrijden. Hij scoorde daarin negen keer en leverde twintig assists. In de laatste competitiewedstrijd tegen Sparta (1-1) stond Stengs nog negentig minuten op het veld.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal