Blijf op de hoogte

Voetbal

PSV is klaar met onderhandelen en neemt grote beslissing over Boscagli

PSV heeft Brighton & Hove Albion laten weten dat verdere onderhandelingen over Olivier Boscagli niet meer mogelijk zijn. De Engelse club hoopte de verdediger nog voor het sluiten van de transfermarkt binnen te halen, maar kan niet langer rekenen op medewerking vanuit Eindhoven.

© Proshots

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV niet bereid om verder te praten met Brighton, dat Boscagli voor ongeveer 10 miljoen euro wilde overnemen. “De deur zit dicht bij PSV,” schrijft de krant. De club wil Boscagli absoluut behouden en is van plan hem aan zijn contract te houden. “Daarna was het voor Brighton: klik, tuut, tuut, tuut, en werd het gesprek beëindigd,” aldus het ED.

Met de huidige defensieve uitdagingen binnen het team kan PSV zich geen vertrek van Boscagli veroorloven. De clubleiding beschouwt de centrale verdediger als een van de steunpilaren van het team van Peter Bosz, dat dit seizoen opnieuw voor de landstitel wil gaan.

Of Brighton zich hierbij neerlegt, is nog de vraag. Het is niet uitgesloten dat de Engelse club donderdag een nieuwe poging waagt met een verbeterd bod. Naar verluidt is Brighton vastbesloten om Boscagli te contracteren.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal