Blijf op de hoogte

Voetbal

Aankomst Lukaku in Napels zorgt voor krankzinnige beelden

Eindelijk. Dat moet het woord zijn dat door het hoofd van Romelu Lukaku speelt. De Rode Duivel moest deze zomer opnieuw veel geduld opbrengen, maar heeft nu eindelijk een definitieve oplossing gevonden voor de moeilijke situatie waarin hij al jaren bij Chelsea verkeerde.

De afgelopen twee seizoenen werd hij uitgeleend aan Internazionale en AS Roma, maar deze zomer wilde Chelsea Lukaku alleen verkopen. Onze landgenoot richtte al snel zijn pijlen op een transfer naar Napoli, maar de onderhandelingen tussen de clubs duurden bijzonder lang.

Lukaku is aangekomen in Napels

Vorige week werd er echter een akkoord bereikt waarbij Napoli uiteindelijk 30 miljoen euro plus bonussen betaalt. De afgelopen dagen werden de laatste details afgerond, waarna Lukaku woensdag eindelijk naar Italië kon vertrekken om zijn transfer definitief te maken.

Rond het middaguur landde hij op de luchthaven van Rome, waarna hij direct doorreisde naar Napels. Daar werd hij verwacht in Villa Stuart, het privéziekenhuis waar Napoli zijn spelers doorgaans medisch keurt. Fans en journalisten wisten dan ook precies waar ze hem konden opwachten.

Chaotische scènes bij aankomst

Zijn aankomst zorgde voor chaotische taferelen. Een enthousiaste menigte wachtte hem op bij de ingang van het ziekenhuis. De drukte was zo groot dat een fotograaf bijna werd vertrapt. Lukaku toonde echter zijn goede karakter en hielp de man overeind voordat hij naar binnen ging.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal