Blijf op de hoogte

Voetbal

Veerman goudeerlijk tijdens interview: ‘Had meer interesse verwacht, nu een keihard hoofd in’

Joey Veerman baalt ervan dat een transfer naar het buitenland voorlopig niet in zicht is. De PSV-middenvelder had na het succesvolle kampioensjaar in Eindhoven gehoopt op een mooie stap, maar ziet de kansen daarop slinken nu de transfermarkt bijna sluit.

© Proshots

“Er is niets voor mij, geen enkele interesse”, vertelt Veerman voor de camera van ESPN. Hans Kraay Jr. vraagt vervolgens of er echt geen concrete aanbiedingen zijn geweest. Veerman reageert met een wrange glimlach: “Ja, van de Swift Boys en de Poldervogels. Ken je die? Van de All Stars (tv-serie, red.). Die hebben Thomas Acda in het doel.”

Het gebrek aan buitenlandse belangstelling stelt Veerman teleur, dat geeft hij eerlijk toe na de ruime 1-7 overwinning op Almere City. “Na een goed seizoen vorig jaar had ik wel op wat meer gehoopt. Maar goed, het is niet anders. Ik heb vandaag gelukkig weer wat assists kunnen geven, dus daar blijf ik me maar op focussen.”

Hoewel hij teleurgesteld is, lijkt Veerman zich neer te leggen bij nog een jaar in Eindhoven. “Ik heb het enorm naar mijn zin bij PSV, maar je wilt wel uitgedaagd worden. Vandaag voelde dat niet echt zo. Ik denk eerlijk gezegd niet dat er nog iets komt, Hans.”

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal