Blijf op de hoogte

Voetbal

Feyenoord bereikt akkoord met Southampton over Bijlow, transfersom is ook bekend

Feyenoord heeft een mondeling akkoord bereikt met Southampton over de transfer van Justin Bijlow, meldt Fabrizio Romano via X. De laatste details worden op dit moment besproken, waarna Bijlow naar Engeland zal afreizen voor de medische keuring. Hoeveel jaar de Nederlandse doelman zal tekenen bij de Engelse club is nog niet bekend.

© Proshots

Volgens 1908.nl zal Bijlow dit weekend al naar Engeland vertrekken om de formaliteiten af te ronden. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat hij zondagmiddag niet meer deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van trainer Brian Priske. Feyenoord neemt het dan op tegen Sparta Rotterdam op Het Kasteel. De Telegraaf meldt dat de Rotterdammers zo’n acht miljoen euro ontvangen voor Bijlow.

Bijlow was onder Priske op het tweede plan beland, waardoor een transfer wellicht de beste oplossing was voor de doelman. Mogelijk wordt de achtvoudig Oranje-international nu eerste keeper bij Southampton, dat onlangs promoveerde naar de Premier League. Even leek de transfer in gevaar te komen, omdat Southampton ook interesse had getoond in Arsenal-doelman Aaron Ramsdale.

Nu de deal zo goed als rond is, kan Feyenoord op zoek naar een vervanger voor de 26-jarige Bijlow. Eerder meldde het Algemeen Dagblad dat keeperstrainer Jyri Nieminen een lijst met mogelijke opvolgers heeft opgesteld. Een van de kandidaten is Nick Olij, de huidige keeper van Sparta, die al langer een transferambitie heeft uitgesproken, maar volgens eigen zeggen nog niets van Feyenoord heeft vernomen.

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Voetbal